2015 m. gegužės 5 d., antradienis

VESTUVINIŲ SUKNELIŲ TENDENCIJOS 2015!

Vestuvinių suknelių tendencijos nuolat kinta ir kasmet sulaukiame įvairių naujovių, originalių apdarų, bei neišpasaskyto grožio kūrinių. Kadangi 2015 metai jau įsibėgėjo, norime Jums pristatyti ir naujas šių metų vestuvinių suknelių tendencijas, kurias pristatė Ispanijos firma PRONOVIAS dar praėjusiai metais kartu su nepakartojamu madų šou. Jūs rasite klasikinių, ypatingai drąsių, romantiškų ir šiuolaikiškų suknelių modelių.

Vestuvinės suknelės iš atskirų dalių yra, ko gero, pat šviežiausias ir karščiausias PRONOVIAS pasiūlymas šiems metams. Sijonas ir viršutinė dalis, kurias sujungus gaunasi nuostabi suknelė, leidžia žaisti su įvairiomis dalimis ir kombinacijomis. Pvz.: marškinių tipo viršutinė dalis su didelės apimties sijonu sukurs itin rafinuotą bei elegantišką suknelės įvaizdį.

Permatomas audinys – tai dar viena karščiausia tendencija šiais metais. Juo puošiamos vestuvinių suknelių nugaros, iškirptės ar rankovės, taip sudarydamos permatomumo iliuziją. Delikatus tiulis dekoruotas nėrinių aplikacijomis sudaro tauiruotė įvaizdį ir atrodo jog visi nepakartojama nėriniai yra išsiuvinėti tiesiog ant odos. Vienas ryškiausių modelių, kuris žibėjo šioje kolekcijoje, tai vestuvinė suknelė CARAOLA, kurią demonstravo čekų modelis Karolina Kurkova.

Drąsioms nuotakoms, kurios trokšta pabėgti nuo konservatyvios nuotakos įvaizdžio PRONOVIAS siūlio labiau provokuojančias sukneles, kurios apnuogina nugarą, pečius. Taip pat išsiskiria kitokia spalva, blizgučiais, karoliukų bei nėrinių aplikacijomis, gėlių papuošimais, kitokiu kirpimu bei forma, papildomais aksesuarais ar kitomis blizgančiomis detalėmis.

Klasikinės ir nuotakos – svajotojos kolekcijoje ras undinėlės tipo sukneles ir sukneles su didingais, pūstais tiulio sijonais bei ilgiausiais šleifais. Struktūruojant vestuvines sukneles, tai tokios suknelės, kurios pabrėžia figūrą, pažymi juosmens liniją ir baigiasi nepakartojamu didelės apimties sijonu, kuris mus nukelia į 18 – to amžiaus Prancūziją.

Galiausiai, PRONOVIAS sugryžta į praeitį ir dar originaliau pateikia sukneles su sagomis. Aiškiau tariant, tai susagstomos suknelės, kurios susisega priekyje. Šios suknelės įspūdingos savo išvaizda. Gausūs nėriniai, subtilios sagutės bei žavingas paprastumas. Šis modelis puikiai tiks nuotakoms, kurios ieško minimalistinio ir amžino apdaro, o būtent tokį ir siūlo PRONOVIAS.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą