2015 m. gegužės 9 d., šeštadienis

Įspūdingas PRONOVIAS pasirodymas ir 2016 metų vestuvinių suknelių kolekcijos pristatymas!

Šių metų, gegužės 8 - ąją dieną, Barselonoje įvyko vienas įspūdingiausių ir laukiamiausių metų įvykių vestuvinių suknelių industrijoje. Tai PRONOVIAS  pasirodymas ir 2016 metų vestuvinių suknelių kolekcijos pristatymas.

Nepakartojamos PRONOVIAS Atelier vestuvinės suknelės, nuostabūs modeliai, didžiulė minia ir žvilgsnius prikaustantis pasirodymas sudrebino Ispanijos sostinę Barseloną ir nepaliko abejingo nė vieno žiūrovo.

SANTA salonas - vienintelis PRONOVIAS atstovas Lietuvoje taip pat turėjo galimybę sudalyvauti šiame pasirodyme ir tapti kviestiniais, VIP svečiais. Turėjome galimybę iš arti išvysti naująją PRONOVIAS vestuvinių suknelių kolekciją ir pribloškiantį pasirodymą. 

Renginio svečiai buvo abstulbinti fantastiškomis dekoracijomis, nepakartojama renginio kokybe, muzika, technika ir visomis kitomis detalėmis. Kaip ir kiti PRONOVIAS pasirodymai, šis įvykis nepaliko abejingų ir privertė aikčioti visus renginio žiūrovus.

Dalinamės su Jumis išskirtinėmis renginio akimirkomis, bei vestuvinių suknelių kolekcijos nuotraukomis tiesiai iš PRONOVIAS tėvynės Ispanijos!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą