2015 m. gegužės 15 d., penktadienis

PRINCESĖS STILIAUS PŪSTOS SUKNELĖS!


Mažos mergaitės svajoja apie princą ant balto žirgo, kuris išlaisvins jas iš piktosios burtininkės pilies, o tada jie kartu gyvens ilgai ir laimingai. Viskas skamba kaip pasakoje. Kuomet mes įsivaizduojame savo vestuves, mūsų galvoje tiesiog atsiranda vizija, jog einame altoriaus link su pūsta, princesės stiliaus vestuvine suknele, kurią puošia platus sijonas ir atrodome tiesiog pribloškiamai…

Na, galbūt mes nepapasakosime Jums labai daug apie piktąsias burtininkes ir gražuolius princus, tačiau drąsiai galime teigti, jog tokios suknelės iš tiesų atrodo tiesiog nepakartojamai! Jeigu Jūs visą savo gyvenimą svajojote apie tokią, princesės stiliaus suknelę, šiandien Jūsų noras tikrai gali išsipildyti. 2015 metų PRONOVIAS vestuvinių suknelių kolekcija pateikia Jums aibę fantastiško grožio pūstų, princesės stiliaus suknelių!

Princesės stiliaus suknelės turi tvirtai viršutinę kūno dalį įliemenuojantį tarsi korsetą, kuris baigiasi ties liemeniu ir, žinoma, labai platų, pūstą sijoną, kuris ir suteikia tokioms suknelės magišką pasakos įvaizdį. Princesiškos suknelės yra tobulas pasirinkimas romantiškoms nuotakoms, kurios nori turėti svajonių vestuves su klasikos prieskoniu. Štai kas padaro šias sukneles pačias populiariausias tiek nuotakų paieškose, tiek dizainerių kolekcijose.

Kaip ir minėjome ankstesniuose tekstuose, pūstos suknelės tinka ne visoms moterims. Labai svarbu suprasti kokiam figūros tipui ir kūno formoms tinka šios itin plačios ir pūstos vestuvinės suknelės. Pateikiame Jums trumpą atmintinę.

·         Tokio stiliaus vestuvinės suknelės idealiai tinka nuotakoms, kurios turi liekną taliją, siaurus pečius ir plačius klubus (jeigu norite juos paslėpti). Šio stiliaus suknelės išryškina siaurą liemenį ir nukreipia žvilgsnį į platų sijoną.

·         Aukštoms nuotakoms taip pat pasisekė, nes šios suknelės su siauru juosmeniu. Jeigu esate aukšto ūgio, drąsiai galite rinktis platų sijoną, jis sušvelnins tai ir figūrą padarys proporcingesnę.

·         Princesiša suknelė taip pat bus puikus pasirinkimas žemoms nuotakoms. Jeigu Jūs esate liekna, drąsiai galite rinktis suknelę su plačiu sijonu ir siauru juosmeniu, kadangi tokia kombinacija Jums pridės ūgio.

·        Jeigu Jūsų kūno forma “kriaušės”, kitaip tariant, jeigu Jūsų platūs klubai, Jūsų pagrindinė strategija tikriausiai bus visą dėmesį sutelkti į viršutinę savo kūno dalį ir pridėti apimties žemiau klubų, kad subalansuoti efektą.


Kaip galite pastebėti, daugybė moterų atrodo stulbinančiai su princesės stiliaus suknelėmis, kurios yra su plačiai sijonais, kadangi Joms tokio suknelės tinka pagal jų figūros tipą. Tai klasikinis, nesenstantis stilius, kuris taip pat yra ir labai patogus, kadangi įliemenuoja biustą ir juosmenį. Taip pat su tokia suknele lengva judėti, nors ir gali pasirodyti priešingai. Princesės stiliaus suknelė padidina biustą, palieknina liemenį ir paslepia klubus.

Taigi ar būsite nuotaka - princesė?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą