2015 m. gegužės 5 d., antradienis

2015 METŲ PROGINIŲ SUKNELIŲ TENDENCIJOS!

Kartu su pavasariu mados pasaulyje žaibišku greičiu pasirodo ir naujos, proginių bei vakarinių suknelių kolekcijos, kurios signalizuoja apie atėjusį proginių suknelių sezoną. Pavasaris - vasara yra tie metų laikai, kuomet proginės bei vakarinės suknelės yra ant bangos, kadangi pavasario – vasaros sezonai yra itin paklausūs suknelių versle. O tai žinoma yra aiškiai suprantama. Pavasario – vasaros sezonai yra tokie populiarūs dėl įvairiausių švenčių, tokių kaip: paskutinis skambutis, išleistuvės, krikštynos, vestuvės ar tiesiog asmeninės šventės. Jeigu ir Jums artėja įsimintina šventė, siūlome apsižvalgyti kokias pavasario – vasaros tendencijas diktuoja mados pasaulis 2015 – aisiais metais.
1. Nėriniai. Nėriniai, nėriniai ir dar kartą nėriniai – sezonas po sezonos, ši tendencija išlieka ant bangos ir yra ilgaamžiška. Suknelės su nėriniais bet kokiu atveju bus puikus pasirinkimas Jūsų šventei ir patikėkite, tokia suknelė Jūsų tikrai nenuvils. Šiais, 2015 – aisias, metais ši tendencija vis dar yra Olimpo kalno viršūnėje ir sėkmingai skina laurus. Nėriniai yra puikus pasirinkimas merginoms/moterims, kurios siekia save paversti miela bei seksualia dama.
2. Spindesys. Kristalai ir žvyneliai – kartu ar atskirai – yra kita nepralenkiama tendencija 2015 –ais metais matoma daugybėje proginių/vakarinių suknelių kolekcijų. Jeigu Jums patinka būti dėmesio centre ir prikaustyti visų žvilgsnius – tai tikrai bus Jūsų stiliaus suknelė.
3. Atvira nugara. Jeigu Jums patinka suknelė ne su giliomis iškirptėmis, o su aukštesnėmis kaklo linijomis, Jūs drąsiai galite rinktis proginę suknelę, su atvira nugara, kurį baigiasi išties žemai. Tokie suknelių modeliai yra itin populiarūs šiais metais, kadangi sukuria seksualų, tačiau kartu ir subtilų įvaizdį. Jeigu Jūs būtent tokia moteris, tikriausiai jau žinote, kokią suknelę rinksitės šiais metais.
4. Elegantiška dama. Elegantiškos, “švaraus” dizaino suknelės šiais metais taip pat yra viena karščiausių tendencijų. Šiuo atveju galioja taisyklė “mažiau yra geriau”. Tokio tipo suknelė puikiai tiks merginoms mėgstančioms klasiką ir eleganciją. Tokio modelio suknelės išreiškia pasitikėjimą savimi bei itin subtilų skonį.
5. Permatomas tinkelis. Taip, teisingai, Jūs perskaitėte gerai. Tai toli gražu ne kažkoks tinklas, tačiau delikatus, permatomas tinkelis, parodantis gabalėlį Jūsų odos. Ši tendencija taip pat yra viena mėgiamiausių moterų. Ši medžiaga atrodo lyg antra oda, todėl sukuria provokuojantį, tačiau kartu ir paslaptingą įvaizdį. Toks tinkelis nubrėžia kaklo liniją, iškirptę priekyje ar nugaroje. Permatomas tinkelis nuostabiai atrodo kombinacijoje su ilga, žemę siekiančia suknele, kadangi tokiu atveju Jūs sukursite balansą. Atidengsite šiek tiek odos viršuje, tačiau paslėpsite savo kojas.
6. Raudona. Ką gi mes galime pasakyti apie šią spalvą? Tai aistringa, temperamentinga ir drąsu – ir tai dar viena, nebejotinai ant bangos esanti tendencija. Raudona, kaip ir juoda, jau tapusi klasika, tokioms spalvoms tendencijų praktiškai net nereikia, šios spalvos visuomet yra populiarios. Pasirinkite raudoną suknelę ir tapkite vakaro karaliene!
7. Tiulis. Jeigu savo šventei ketinate rinktis princesės stiliaus, pūstą suknelę – mes turime Jums nuostabių naujienų! Tiulio suknelės, sukuriančios pasakos įspūdį, šiais metais taip pat yra vienos populiariausių suknelių kolekcijose. Drąsiai rinkitės suknelę su pūstu tiulio sijonu ir savo šventę paverskite magišku įvykių!

1 komentaras:

  1. Sveiki, norėjau paklausti, o suknelės internetu gali būti perkamos? Ar būtinai reikia atvažiuoti pas jus, į Santa saloną?

    AtsakytiPanaikinti