2015 m. gegužės 27 d., trečiadienis

ATELIER PRONOVIAS PASIRODYMAS “ONCE UPON A TIME…” 2016!

Š. m. Gegužės 8 –oji  buvo viena laukiamiausių dienų PRONOVIAS istorijoje – tai 2016 metų kolekcijos pristatymas. Daugiau nei 2 tūkstančiai svečių susirinko Barselonoje, Nacionaliniame Katalonijos meno muziejuje, kur buvo pristatyta viena laukiamiausių Atelier PRONOVIAS 2016 metų kolekcija.

PRONOVIAS madų šou pakvietė savo svečius atrasti naujausias mados tendencijas nuotakoms  iš 2016 metų Atelier PRONOVIAS kolekcijos, kurios tema buvo “Vieną kartą…” (eng. “Once Upon a Time…”). Ši kolekcija įkvėpta pasakų princesių, todėl suknelių dizainas pasižymi “švariomis”, “grynomis” linijomis, pūstais sijonais ir delikačiomis detalėmis. Šį sezoną, Atelier PRONOVIAS vestuvinės suknelės  pasižymi itin subtiliomis iškirptėmis tiek priekyje, tiek nugaroje, kurios susilieja su oda. Dėl šio nepakartojamo efekto reikia dėkoti permatomam, kūno spalvos  tiuliui ir nepakartojamiems kristalų elementams, kurie atrodo lyg antra oda.

Nobelio premijos verti audiniai, tokie kaip krepas (itin plonas ir lengvas audinys, šilko imitacija), organza, medvilnė, Mikado ir organza šilkas atskleidžia “turtingą” suknelių sudėtį, prie kurios dar prisideda delikatūs šantiljė nėriniai, kurie yra puiki alternatyva tiuliui. Kolekcija taip pat yra papildyta tiaromis ir sidabru inkrustuotais, rankų darbo galvos papuošimais.

Svečių sąrašą sudarė nacionalinių ir tarptautinių filmų žvaigždės, mados industrijos atstovai, taip pat žiniasklaidos atstovai iš įvairių pasaulio kampelių. Visi svečiai turėjo galimybę pasimėgauti unikaliu šou “Once Upon a Time…”, kurio pagrindiniu akcentu tapo milžiniškas, įspūdingo grožio laikrodis, kuris žymėjo pasirodymo pradžią.

Tarp svečių buvo PRONOVIAS ambasadorė ir blogerė Chiara Ferragni; taip pat Ana Boyer ir Fernando Verdasco; Genoveva Casanova ir Astrid Klisans; aktorė ir Kevin’o Costner’io dukra Annie Costner; modeliai Vanesa Lorenzo, Malena Costa, Raquel Jimenez ir tarptautinis modelis Petra Nemcova, aukštuomenės atstovės Olivia de Borbon ir Julian Porras, Fiona Ferrer, Enrique Solis, Vega Royo – Villanova, Monica de Tomas, Andrea ir Alejandra Prat; futbolininkas Ivan Rakitic ir jo partner Raquel Mauri; Yolanda Cardona; ir tarptautinės blogerės Rafaella Beckran, Thassia Savastano, Charlotte Groeneveld ir Evangelie Smyrniotaki.

Pasirodymo ambasadorė Chiara Ferragni sakė: “ Šis naujasis projektas su PRONOVIAS siūlo atrasti kitokį, modernų Atelier PRONOVIAS stilių. Šio renginio stiliumi aš pradėjau rūpintis dar prieš suknelių komplektavimą ir derinimą su įvairiais aksesuarais, švarkeliais, bateliais ir rankinėmis, ir mes suteikėme joms prašmatnumo”. Kalbėdama apie nauąają kolekciją Ferragni pridėjo: “Aš mylių Atelier PRONOVIAS sukneles, tai yra tikri meno kūriniai ir aukštoji mada”.

Tuo pat metu, Ana Boyer, ilgaamžė PRONOVIAS firmos draugė, sakė: “Aš keletą kartų stebėjau PRONOVIAS pasirodymus ir kolekcijos pristatymus, ir jie visi buvo įspūdingi”.

Irina Shayk, kuri dar kartą žengė PRONOVIAS podiumu, teigė: “Grįžti į Barseloną ir būti šio nepakartojamo renginio dalimi yra tikra garbė bei malonumas. 2016 metų Atelier PRONOVIAS kolekcija nuostabi. Suknelė, kuri užbaigė pasirodymą, yra absoliuti mano favoritė; ji buvo undinėlės formos ir kūno spalvos”.


7 metrų pločio ir 7 metrų ilgio laikrodis, kuris buvo sukurtas iš medienos ir organinio stiklo, pradėjo savo misiją tuomet, kai rodyklės pradėjo žymėti laiką likusį iki momento, kuomet turėjo pasirodyti modelis Irina Shayak. Su ka kartu podiumu ėjo ir Victoria Secret angelai: Blanca Padilla, Constance Jablonski, Romee Strijd ir Cindy Bruna, o taip pat ir kiti tarptautiniai modeliai. Pasirodymo pabaigoje pasirodė PRONOVIAS komandos nariai: kūrybos direktorius Herve Moreau ir kiti 67 žmonės, kurie prisidėjo prie 50 vestuvinių suknelių kūrybos proceso, kurios buvo demonstruojamos pasirodymo metu. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą