2015 m. gegužės 12 d., antradienis

TOBULA SUKNELĖ PAGAL KŪNO TIPĄ!

Merginos, pateikiame Jums keletą patarimų, kaip išsirinkti tobulą suknelę pagal savo kūno tipą!
Vestuvinės suknelės paieškos - nelengva misija, tačiau kuomet žinome ko ieškoti tai tampa tikru malonumu. Ką daryti jeigu svajonių suknelė, kurią nusižiūrėjote labai seniai, ant Jūsų kūno atrodo ne taip patraukliai kaip norėtųsi? Norint, kad tokios problemos nesugadintų vestuvinės suknelės paieškų yra keletas būdų kaip jų išvengti.

Vienas, lengvas būdas, kuris susiaurins Jūsų paieškas yra silueto pasirinkimas. Turėtumėte išsirinkti tokio silueto suknelę, kuri Jums tiktų, išryškintų Jūsų privalumus ir, žinoma, paslėptų trūkumus. Pradžiai turėtumėte išsiaiškinti koks kūno tipas geriausiai apibūdina Jūsų figūrą: mažas ūgis,  apvalios kūno formos, didelė krūtinė, smėlio laikrodis arba aukšta ir liesa. Ir prisiminkite jog Jūs nebūtinai turite atitikti vieną iš šių kūno tipų – jūsų figūra gali susidėti iš keleto tipų. Pažvelkime į Kim Kardashian figūrą: ji žemo ūgio, su didele krūtine ir turi nepaprastus smėlio laikrodžio išlinkimus. O jos vestuvinė suknelė buvo aptemto silueto, su nedidele iškirpte, o juosmuo apnuogintas ir tokio tipo suknelė idealiai tiko prie jos figūros.

Be to, kad reikėtų nusistatyti savo kūno tipą, yra dar keletas dalykų, kurie padės Jums lengviau išsirinkti savo vestuvinę suknelę. Pirmiausia, visiškai pasitikėkite savo konsultante/u ir nebijokite matuotis, tokių suknelių, kurias ji/jis pasiūlo, nors jeigu Jums ir atrodo, jog tai netinka Jūsų komforto zonai. Taip pat eikite apsipirkti su palaikymo komanda! Ir galiausiai, ieškoti vestuvinės suknelės eikite su makiažu ir šukuosena. Taip bus daug lengviau įsivaizduoti, kaip Jūs atrodysite vestuvių dieną su viena ar kita suknele.

Žemas ūgis 
Žemo ūgio nuotakos turėtų vengti to, kas užgožia jų smulkų sudėjimą. Rinkitės lengvą, prigludusią suknelę, tai gali būti trimito formos siluetas. Venkite pūstų, princesiškų suknelių, kurios atrodo lyg apkrautos audiniais. Horizontalios detales dar labiau Jus sumažins, o vertikalios padės Jums atrodyti aukštesnei. Taip pat aukštesnei padės atrodyti V-formos iškirptė. Paaukštinto liemens vestuvinės suknelės, taip pat puikiai tinka žemaūgėms, toks liemuo sudaro ilgesnių kojų iliuziją.

Apvalios formos
Nesvarbu ar Jūs norite paslėpti savo trūkumus ar parodyti savo privalumus, kiekvienu atveju išeitis yra. Jums puikiai tiks suknelės su paaukštinta liemens linija, tai prailgins liemenį. Nėriniais puošta iškirptė kartu ir kuklu ir drąsu, ir tokia iškirptė ypatingai lieknina, tad galite drąsiai rinktis suknelę, kurios iškirptė  dekoruota nėriniais. Juosmens apimtys taip pat atrodys mažesnės, jeigu suknelės juosmuo bus dekoruotas. Aukšta kaklo linija, prigludęs siluetas ir menkutis šleifas yra nuostabusis trejetas, kuris padės Jums atrodyti aukštai ir lieknai.

Didelė krūtinė
Jeigu Jūs esate nuotaka su didele krūtine, Jūs turite dvi išeitis: arba ją paslėpti, arba atidengti. Bet kuriuo atveju pasirinkimas yra. Kvadratinė arba apvali iškirptė tinka beveik visoms, tačiau tokia iškirptė ypatingai tinka toms, kurios yra “apdovanotos”, kadangi ši iškirptė neparodo to ko nereikėtų. Venkite blizgios medžiagos suknelių, kurių viršus dekoruotas nėriniai ar raukiniai, kadangi Jūsų krūtinė atrodys dar didesnė. Krūtinė taip pat atrodys mažesnė, jeigu šiek tiek apnuoginsite pečius.

Aukšta ir liekna
Jeigu Jūs esate liekna ir aukšta - Jums labai pasisekė, kadangi galite rinktis iš daugybės variantų, tačiau jeigu norite sukurti daugiau išlenkimų yra keletas triukų. Apimties suteikiantis suknelės sijonas Jums padės padidinti ir klubų apimtis. Drąsiai galite rinktis šiek tiek kojas apnuoginančią suknelę, taip parodysite savo puikias kojas. Aukšta iškirptė kartu su A-formos sijonu pademonstruos ir subalansuos Jūsų aukštą ūgi tuo pačiu metu. Taip pat drąsiai galite rinktis pūstą, princesišką suknelę, kuri tikrai neužgoš jūsų figūros, ir suknelę su ilgu šleifu.

Smėlio laikrodis
Smėlio laikrodžio tipo atstovėms tinka beveik viskas, svarbiausia – pabrėžti privalumus. Blizgančios detalės, kurios sukuria diržo įspūdį ties juosmeniu, puikiai atskleis Jūsų ploną taliją. Smėlio laikrodžio tipo figūrai idealiai tiks aptemtos undinėlės tipo suknelės. Taip pat puikiai tiks įliemenuotos suknelės, kurios taip pat parodys Jūsų linijas. Kadangi turite idealią krūtinę, neslėpkite jos. Drąsiai rinkitės sukneles su V formos iškirptėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą