2015 m. gegužės 8 d., penktadienis

GERIAUSIAS BŪDAS PASAKYTI TĖVAMS JOG SUSIŽADĖJOTE!

Jis uždavė esminį klausimą ir Jūs atsakėte “TAIP”! Kas dabar? Prieš publikuojant “asmenukę” INSTAGRAME su sužadėtuvių žiedu ar prieš pakeičiant FACEBOOK’o statusą, pirmiausia Jūs turite apie tai pranešti savo tėvams. Suteikite jiem garbę sužinoti naujieną pirmiems. Tačiau kaip reikėtų pranešti šią naujieną? Laukti kol jie patys pamatys žiedą? Netyčiom prasitarti “Mes susižadėję!” dar prieš pamatant juos? Pateikiame Jums keletą patarimų kaip tinkamai pranešti tėveliams apie Jūsų sužadėtuves.

 Akis į akį
Jeigu Jūs turite galimybę tai papasakoti tėvams asmeniškai, net nedvejokite ir padarykite būtent  taip! Tai daug geresnis būdas nei pokalbis telefonu. Ir ne todėl, kad toks būdas parodo pagarbą, tačiau Jūs tikrai nenorėsite praleisti jų reakcijos, kuomet išgirs Jūsų naujieną. Kai kurios poros naujienos pranešimui pasirenka vakarienę su tėvais restorane. Jeigu Jūs rinksitės šį būdą, būkite užtikrinti, kad Jūsų restoranas būtų jaukus ir ramus. Juk nenorėtumėte, jog tokią svarbią naujieną temdytų garsi muzika ir besistumdantys žmonės. Tačiau, Jums nebūtina leisti krūvas pinigų prabangiausiam restoranui ir vakarienei, šią naujieną taip pat galite pranešti ir namuose. Juk čia Jums geriausiai pažystama aplinka, prisiminimai ir namų jaukumas.

Pokalbis telefonu
Jeigu neturite galimybės susitikti su tėvais asmeniškai, kitas būdas būtų pokalbis telefonu. Pasistenkite, kad jie abu būtų prie telefono ir girdėtų Jūsų pokalbį. Telefone esantis garsiakalbis labai padės. Taip pat būtų nuostabu, jeigu galėtumėte vieni kitus matyti per kamerą. Taip nepraleisite jų reakcijos. Jeigu telefone tokios funkcijos nėra, šiuo atveju puikiai pasitarnaus kompiuteris ir SKYPE pokalbių svetainė.


Būkite kūrybingi!
Jeigu tėams apie sužadėtuves norite papasakoti daug smagiau ir įdomiau, Jūs galite jiem nusiūsti “asmenukę” su būsimu jaunikiu, kuomet jis Jums piršosi arba žiedelio nuotrauką. (Tuomet laukite telefono skambučio, žinoma). Arba galite sukurti “save-the-date” kortelę ir išsiūsti jiems paštu. Tokia idėja juos tikrai nustebins, o Jūs būsite originaliausia ką tik susižadėjusi mergina!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą