2015 m. gegužės 29 d., penktadienis

10 PRIEŽASČIŲ KODĖL VESTUVĖSE DALYVAUTI YRA SMAGU!

Vasaros pradžia skelbia, jog vestuvių sezonas jau po truputi įsibėgėja ir tikriausiai Jūs taip rankose gniaužiate pakvietimą į vestuves. Nesvarbu ar tai giminaičio, draugo ar kolegos vestuvės, tačiau Jums vistiek vertėtų dalyvauti. Atidėkite visus darbus, niūrias mintis ir praleiskite keletą dienų su savo draugais, kurie sujungs savo gyvenimus. Juk vasara, juk vestuvės, negali būti nuobodu. Ir mes Jums pasakysime kodėl. Pateikiame Jums 10 priežasčių kodėl vestuvėse dalyvauti yra smagu!

1.      Priežastis nusipirkti kažką naujo.
Suknelė, rankinė ar bateliai. Nauja šukuosena, manikiūras, pedikiūras, ilgos blakstienos. Žinoma, tai jaunųjų vestuvės, tačiau Jums niekas neuždraus atsinaujinti tiek vidumi, tiek išore. Juk būti gražiai niekada nebuvo nuodėminga, o kas labiau pradžiugins nei nauji bateliai, ar nauja suknelė?

2.      Priežasti nukeliauti į kitą vietą, nors tam ir neplanavote skirti savo sunkiai uždirbtų pinigų.
Dabar Jūs turite pasiteisnimą. Juk vestuvės, kad ir ne Jūsų, yra šventas reikalas. Negalite taupyti, jeigu norite pasveikinti seserį/brolį ar kitą žmogų vestuvių progą arba tiesiog svarbią akimirką pabūti kartu. Ši kelionė yra verta Jūsų uždirbtų pinigų, juk darote tai vardan kilnaus tikslo. Na ir žinoma, Jums juk reikia pabėgti bent kartais iš miesto ir pasilinksminti.

3.      Tiek daug nepakartojamo maisto ir gėrimų!
Maistas vestuvėse yra tikrai geresnis, nei tas, kurį valgote namuose. O svarbiausia, jog ne visada ir spėjate pavalgyti. Gaminti namuose yra laiko reikalaujantis darbas, o darbai, šeima ir kiti reikalai gali Jus priversti užkandžiauti greitu ir visai nenaudingu maistu. Patikėkite, vestuvių šventė pradžiugins Jūsų gomurį  bei skrandį.


4.      Jūs suartėsite su draugais ar šeima.
Sakoma, jog visi seniai matyti draugai bei giminės susitinka arba per vestuves, arba per laidotuves. Tačiau dabar mes šnekame apie gerus dalykus. Galite neabejoti, jog šventėje pamatysite savo seniai matytus draugus, pusseseres ir pusbrolius ar kitus giminaičius. Ir patikėkite, tokios šventės iš tiesų padeda suartėti žmonėms ir prisiminti kartu praleistą laiką.

5.      Ką gi dar Jūs galite veikti šeštadienio vakarą?
Serialas “Seksas ir miestas” peržiūrėtas jau ne vieną kartą, o “Nusivylusios namų šeimininkės” spėjo jau ir įgrysti. Atsisakykite jaukaus pogulio ant sofos prie televizoriaus ir kaupiamų kalorijų. Visa tai iškeiskite į vestuvių šventę ir nepakartojamus šokius iki ryto šokių aikštelėje. Patikėkite Jūsų kūnas jums padėkos, o ir pati nuostabiai pasilinksminsite.

6.      Meilė tvyro ore, kaip ir geismas.
Kažkas išvažiavo namo su jaunikiu, kažkas su pamerge, o kažkas dar susiporavo. Nieko nenustebinsime, juk tokia meilės kupina atmosfera priverčia žmones tapti meilesniais. Jeigu Jūs vieniša, vestuvėse galbūt Jums taip pat nusišypsos laimė sutikti savo vakaro herojų, na o jeigu Jūs vestuvėse su vyrų, turėsite puikią progą prisiminti ir savo vestuvių naktį.


7.      Galimybė pakeisti savo gyvenimą.
Žinome, galbūt antraštė nuskambėjo kiek kardinaliai, tačiau iš dalies taip gali nutikti. Vestuvės yra tokia šventė, kuri priverčia susimąstyti kokioje gyvenimo stadijoje esate ir ką norite veikti ateityje. Galbūt draugų vestuvės Jus taip pat paskatins apsimainyti aukso žiedais, o galbūt atnaujinti įžadus, paskambinti pirmajai meilei ar susitaikyti su vaikinu. Patikėkite vestuvės gali Jums padėti priimti sprendimus.

8.      Galimybė parodyti savo vakarėlių liūtės pusę.
Kaip dažnai gaunate galimybę pakalbėti prieš visą publiką, šėlti visą naktį, apkabinti puse 100 žmonių ir galbūt… Įsimylėti? Vestuvės tam tinkama šventė. Tai gana įkvepia, kuomet du šventėje esantys žmonės sugalvoja būti kartu, o visi aplinkui tam pritaria. Mes nesiūlome Jums pulti prie altoriaus, tiesiog išsiskirti galite pirmadienio rytą.

9.      Sutartinė
Juk nieko blogo viską apžiūrėti, atsisėsti į kamputį su keliomis draugėmis ir aptarti tai ko Jūs niekada nedarytumėte savo vestuvėse. Kokio maisto niekada neužsakinėtumėte ir kodėl mieliau rinktumėtės apvalius staliukus, o ne vieną ilgą. Vestuvių šventė padės Jums išgryninti savo pačios vestuvių viziją ir Jūs turėsite galimybę iš arti pamatyti visas klaidas, kurių nereikės kartoti Jums pačiai.



10.  Istorijos
Manau, Jūs tikrai mums pritarsite, jog per vestuves įvyksta ir daug nenumatytų nuotykių. Galbūt vestuvėse Jūs pasibučiavote su barmenu ar nugriuvote gaudant puokštę. Galbūt vidury nakties puolėte maudytis ežere ir taip sugadinote suknelę. Galbūt jaunoji padauginusi alkoholio šoko ant stalo, o Jūs šokote kartu. Mes net neabejojame, jog Jums taip pat yra nutikę įvairių istorijų, kurios padarė vestuvių šventę dar labiau įsimintiną.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą