2015 m. gegužės 20 d., trečiadienis

KAIP IŠSIRINKTI TOBULĄ PROGINĘ SUKNELĘ? 1 DALIS

Ar Jūs svarstote kokią suknelę dėvėtį svarbų šventinį vakarą? Proginės bei vakarinės suknelės būna įvairiausių spalvų bei atspalvių, tad išsirinkti iš tokios gausybės gali būti tikras galvos skausmas. Tačiau, nelaikykite to beprotiška užduotimi. Idealios proginės suknelės paieškas paverskite smagia patirtimi.

1 žingsnis: Apsispręskite dėl spalvos. Pasirinkite bendrinę savo spalvą.
Išsirinkite tokią spalvą, kuri derėtų prie Jūsų odos spalvos tono ir plaukų. Ne kiekvienam žmogui tiks ryškiai oranžinė, o labai tamsi ar labai šviesi spalva gali jį tiesiog užgožti. Jeigu Jūs niekada nepagalvojojte apie tai kokia spalva Jums tinka, o kokia ne, paskirkite dieną parduotuvėms ir matuokitės įvairių spalvų drabužius, taip bus paprasčiau surasti būtent Jums tinkančią spalvą.

  • ·         Skirkite šiek tiek laiko besimatuojant skirtingų atspalvių progines/vakarines sukneles ir pajuskite kaip kiekviena spalva Jus įkūnija ir kaip Jūs jaučiatės. Nebijokite pabandyti ir tokių spalvų progines sukneles, kurių atrodo niekada nedėvėtumėte, Jūs galite labai nustebti. Šis etapas eksperimentinis, tad turite išbandyti viską!


  • ·         Pasiimkite mobilųjį telefoną ir nusisfotografuokite su skirtingų spalvų suknelėmis, o tada peržiūrėkite nuotraukas. Tai gali labai padėti, norint nustatyti kokia spalva Jums tinka, o kokia ne. Jūs taip pat galite šiomis nuotraukomis pasidalinti internete, savo socialinio tinklo paskyroje, taip sulauksite aplinkinių nuomonės, kas Jums tinka, o kas ne.


2 žingsnis: Pabandykite klasikinę juodą.
Frazė ”Little black dress” egzistuoja ne be reikalo. Juoda spalva atstovauja paslaptį bei eleganciją. Nesvarbu ar tai ilga ar trumpa, juoda proginė/vakarinė suknelė tiesiog siunčia žinutę: tai paprasta ir seksualu.

  • ·         Jeigu Jūs bijote su juoda spalva atrodyti nuobodžiai, rinkitės juodą suknelę su nėriniais, su gėlių ornamentais ar tiesiog pabrėžkite savo išvaizdą su unikaliu šaliu ar skraiste. Su juodos spalvos progine/vakarine suknele derinkite sidabrinius ar auksinius papuošalus, ryškiaspalvį šalį ar rankinę. Viskas priklauso nuo to kokiai šventei Jūs ruošiatės.


3 žingsnis: Pabandykite baltą spalvą.
Balta – tai tyrumo spalva; štai kodėl nuotakos suknelė visuomet būna balta. Balta proginė/vakarinė suknelė suteiks tyrumo bei nekaltumo įspūdį, o taip pat ši spalva yra labai universali.  Galvokite apie tai, jog prie baltos tinka, bet kokio spalvos bateliai ar aksesurai. Pabandykite pasimatuoti baltą elegantišką proginę/vakarinę suknelę ir prie jos pridereinkite ryškius aksesuarus. Tačiau, būkite atsargi, pasistenkite nesutepti ar neapipilti baltos suknelės, kadangi balta spalva neatleižia nieko.

4 žingsnis: Nudažykite miestą raudonai, su raudona progine suknele!
Raudona spalva atstovauja entuziazmą ir pašėlusią dvasią.Trumpa raudona proginė/vakarinė suknelė gali atrodyti seksuali ir pašėlusi, tačiau ilga raudona suknelė suteiks nepaprastos elegancijos bei rafinuotumo įspūdį. Raudona nustato toną, tačiau galutinis rezultatas priklausys nuo to kokio stiliaus raudoną proginę suknelę pasirinksite ir kaip prie jos priderinsite papuošalus.
·         Jeigu su raudona progine suknele bijote atrodyti iššaukiamai, pasirinkite suknelę su raukiniais, arba mažiau ryškios spalvos raudoną, kuri suteiks švelnumo ir mielumo.


5 žingsnis: Nebijokite išmėginti spalvotų raštų.
Jeigu Jūsų nedomina vienspalvės proginės/vakarinės suknelės, nebijokite rinktis tokios, kuri puošta įvairiausiais ryškiaspalviais raštais. Tai gali būti gėlių ornamentai, įvairios kitos formos, linijos ar taškai. Tokie raštai visuomet padės atrodyti “šviežiau”. Rinkitės proginę suknelę su raukiniais, klostėmis, aplikacijomis ar nėriniais; sumaišykite visa tai ir atrodysite ne tik originaliai, tačiau ir išsiskirsite savo puikiai išvaizda.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą