2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

5 TIPŲ PAMERGĖS, KURIOS REIKALINGOS KIEKVIENAI NUOTAKAI!

Jos Jūsų dešinioji ranka, uola ir petys ant kurio bet kada galite išsiverkti, jei netyčia pasimetate  vestuvių planavimo sukūryje. Žinoma, mes kalbame apie Jūsų pamerges! Kol vis dar nėra vienos ir teisingos formulės kokias pamerges reikėtų rinktis, mes pateikiame jums keletą patarimų, kurie Jums padės išsirinkti teisingai. Pristatome 5 merginų tipus, kurios turėtų stovėti šalia nuotakos prie altoriaus.

Planuotoja: jeigu ji vis dar nėra susikūrusi savo renginių organizavimo kampanijos, tai tikriausiai turėtų tai padaryti! Ji beprotiškai organizuota, visapusiškai patikima ir nori jog net smulkiausios detalės būtų tobulos. Išverskime: ji surengtų beprotišką mergvakarį ir vestuvių vakarėlį. Ji nuolat apie viską pagalvoja (mes turime omenyje, apie viską, viską), o tai padės iš anksto įsitikinti jog Jūsų diena praeis be kliūčių. Iš esmės, ji yra gyvybių gelbėtoja, kuri padės užtikrinti jog ir kitos pamergės viskuo pasirūpins.

Pozityvioji:  kas daugiau sugražins Jus į realybę, kuomet negalėsite apsispręsti dėl pakvietimų šrifto ar servetėlių spalvos? Ši mergina vien tik dėl buvimo ir pozityvaus požiūrio priverčia Jus nusiraminti ir pamiršti visus vestuvių rūpesčius.

Vakarėlių mergina: turėdamos tokią pamergę, galėsite būti užtikrinta, jog bus kam pradėti vakarėlį. Nesvarbu ar tai Jūsų mergvakaris ar vestuvės, jis visada “pralauš ledus” šokių aikštelėje ir privers visus kitus pajudinti savo kojas. Jis bus ta mergina, kuri pasirūpins Jūsų vestuvių grojaraščiu ir kuomet pradėsite stresuoti, ji bus ta, kuri ateis pas Jus su šampano taure ir padės nusiraminti.

Socialinės medijos karalienė: ji ta, kuri nuolat suburia Jūsų komandą netikėtai nuotraukai Instagram’e. Plius, jis nebijo prašyti nepažystamųjų jog Jus perfotografuotų, kadangi pirmoje nuotrakoje šviesa krito netinkamu kampu. Nors galbūt Jus visa tai šiek tiek erzins (kiek gi viena mergina gali pridaryti nuotraukų?!), negalėsite paneigti jog nuostabu turėti tokią pamergę, kuri įamžins visas svarbias akimirkas.


Atsipalaidavusi draugė: jis atsipalaidavusi ir itin rami. Taip pat, ji nesiskūs jeigu Jūs panorėsite jog ji avėtų būtent rudus ar juodus batelius prie suknelės – ji sutiks su viskuo ir atliks pamergės pareigas be priekaištavimų. Ji nepasiduos vestuvių dramai. Vietoje to, ji vadovausis protu ir remsis rimtomis priežastimis.

Parengta pagal www.brides.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą