2015 m. gegužės 15 d., penktadienis

VAKARINĖS SUKNELĖS VESTUVIŲ VIEŠNIOMS!

Ar Jūs esate pakviesta į vestuvių vakarėlį, kuris prasidės vakare? Sveikiname! Jums labai pasisekė, juk pagaliau gavote galimybę apsivilkti savo ryškiausią bei labiausiai spindinčią suknelę ir negalvoti, jog galbūt per daug išsiskiriate iš minios ar žibate lyg deimantas. Dabar atėjo pati geriausia akimirka – išsirinkite suknelę!

Pirmiausia mes Jums siūlome pažvelgti į sukneles su įvairiais blizgučiais: tai gali būti žvyneliai, kristalai, karoliukai, perlais ir pan. Viskas kas žiba ir spindi privers Jus pasijusti tikra vakaro karaliene, ypatingai dėl to, jog taip nesipuošiate kiekvieną savaitę. Šiuo atveju, suknelė su lig keliais, Jums tiks tobulai. Rinkitės tokią suknelę, kuri būtų siuvinėta įvairiomis blizgiomis detalėmis, karoliukai ar žvyneliai ir pan. Taip sukursite tikros vakaro karalienės įspūdį.

Juodos spalvos suknelė vestuvėms? Kodel gi ne? Magiška nakties atmosfera leis Jums žaisti su vizualiniais efektais ir detalėmis. Pavyzdžiui, parodykite savo nuostabias kojas, ne vilkint trumpą suknelę, o rinkitės tokią, kuri turi ilgą praskiepą išilgai ties kojomis arba tokią, kuri būtų su nėrinių elementais, kas yra ypač madinga šį sezoną. Juodos spalvos privalumas yra tas jog jūs atrodysite klasiškai, elegantiškai, o kartu ir viliojančiai. Taip pat juoda spalva Jums suteikia galimybę varijuoti su įvairiais aksesuarais, makiažu ar šukuosena.

Kitas pasirinkimas vakarui būtų dviejų dalių suknelė, kuri suteiks Jūsų kūnui lieknesnį ir moteriškesnį siluetą, kadangi horizontali linija ties juosmeniu įrėmina Jūsų liemenį ir nuostabiai atskiria spalvas. Tokie, dviejų dalių, suknelių modeliai šį sezoną yra viena iš karščiausių tendencijų, ir ne tik todėl, jog atrodo nuostabiai, tačiau kartu tai yra ir patogus bei išskirtinis suknelės variantas. Todėl, jeigu norite jaustis patogiai, išskirtinai, o kartu ir stilingai, šis modelis Jums puikiai tiks.

Luktelėkite, kas sakė, kad Jūs apskritai turite vilkėti suknelę? Dėkokime dizaineriams, kurie sukūrė vadinamus “kombinezonus”. Tai ne šiaip kombinezonas, tai itin elegantiškas, patogus ir lygiai toks pat moteriškas bei stilingas apdaras, kaip ir efektingos vakarinės suknelės. Šį sezoną, toks viso ilgio “kombinezonas” su plačiomis kelnėmis iki pat žemės yra apdaras, kurį privalo turėti kiekviena.  Pridėkite keletą aksesuarų, tokių kaip vėrinys arba ilgi auskarai, pasidarykite natūralų makiažą ir Jūs pasiruošusi keliauti į vestuvių vakarėlį!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą