2015 m. gegužės 5 d., antradienis

APIE MUS

Vestuvinės, vakarinės, proginės suknelės! Vestuvės ir mada - du neatskiriami dalykai. Kiekvienos nuotakos svajonė - svarbiausią savo gyvenimo dieną atrodyti pritrenkiančiai gražiai, ir, žinoma, madingai. SANTA salonas nuolatos atnaujina suknelių asortimentą, todėl net ir išrankiausia nuotaka tikrai išsirinks sau tinkamą suknelę. Mūsų konsultantai mielai patars bei padės išsirinkti Jums patinkančią suknelę, atskleidžiančią Jūsų figūrą ir veido bruožus, bei padės priderinti tinkamus aksesuarus. Apsilankykite pas mus, ir tikrai nenusivilsite!

 Savo veiklą pradėjome 2003 metais, ir tapome vienais iš lyderių Lietuvoje. Per ilgus darbo metus sukaupėme daug teigiamos patirties. SANTA salone rasite tiek nuomojamų, tiek parduodamų vestuvinių, proginių, vakarinių bei pamergių suknelių. Žinoma, rūpinamės ir vyrais: čia rasite gausų kostiumų, frakų ir smokingų pasirinkimą.

Kadangi mados tendencijos vis kinta, mes rūpinamės asortimento atnaujinimu. Vestuvinės, vakarinės, proginės suknelės, kurias siūlo salonas SANTA, kiekvienai moteriai padės atrodyti nepakartojamai ir madingai bet kuria proga. O jų yra tikrai nemažai: tai ne tik vestuvės, bet ir gimtadieniai, krikštynos, išleistuvės, meno parodos, teatras, verslo susitikimai ar ypatingas romantiškas vakaras.

Vestuvinės suknelės, kurias galite rasti mūsų salone - tai elegancijos ir ypatingo stiliaus derinys. Kiekviena nuotaka svajoja apie įspūdingas vestuves, to pasiekti padeda limuzinų nuoma, profesionalūs fatografai, kūrybingi floristai. Vis dėlto, vestuvinė suknelė nuotakai visada bus pati svarbiausia. Mūsų salonas išsiskiria plačia vestuvinių suknelių kolekcija. Mūsų salone rasite SAN PATRICK, NOVIA D'ART, MAGGIE SOTTERO vestuvines sukneles. Jeigu nerasite Jums patinkančios suknelės, nenusiminkite, ją galėsite užsisakyti iš vestuvinių suknelių katalogų.

 Nuo 2014 metų salonui "SANTA" suteiktos teisės atstovauti "Pronovias" kompaniją. "Pronovias" - tai visame pasaulyje žinoma kompanija, kurios sukurtas vestuvines sukneles rinkosi kino žvaigždės bei Europos rūmų princesės. "Pronovias" sukneles siuva žymūs dizaineriai, tokie kaip: Manuel Mota, Valentino ir Ellie Saab.

Net pačią prabangiausią suknelę sunku įsivaizduoti be aksesuarų. Tinkamai parinktos detalės net ir pačią kukliausią suknelę paverčia ypatinga. SANTA salone galite rasti įvairių aksesuarų, kuriuos padėsime pritaikyti prie Jūsų pasirinktos vestuvinės suknelės. Proginės suknelės ir vakarinės suknelės pristatytos mūsų kataloge - tai suknelių modeliai iš naujausių suknelių kolekcijų. Pasirinkusios proginę ar vakarinę suknelę SANTA salone, būsite užtikrintos, kad pokylyje atrodysite žaviai ir stilingai.

 Pas mus apsilankyti labai patogu: esame įsikūrę pačiame Vilniaus centre. Čia jausitės tikrai jaukiai: atsižvelgsime į visus Jūsų norus, pageidavimus, pasirūpinsime visomis smulkmenomis. Čia rasite ne tik drabužių, bet ir aksesuarų, kuriuos mielai priderinsime prie pasirinktos suknelės.

 Vestuvės - laimingiausia diena. Pripildykite ją laime, apsilankykite SANTA salone, mes pasirūpinsime, kad Jūsų šventė taptų nepamirštama!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą