2015 m. gegužės 6 d., trečiadienis

MATUOJAMĖS 2016 METŲ PRONOVIAS Atelier VESTUVINIŲ SUKNELIŲ KOLEKCIJĄ!

PRONOVIAS – lyderiaujantis prekės ženklas vestuvinių suknelių sektoriuje, jau matuojasi 2016 metų Atelier PRONOVIAS vestuvinių suknelių kolekciją, kartu su super modeliu Blanca Padilla ir PRONOVIAS prekės ženklo kūrybos direktoriumi Herve Moreu.

2016 metų Atelier PRONOVIAS kolekcija tradiciškai kurta pasirenkant aukščiausios kokybės medžiagas ir audinius, naudojant švariausius pjūvius ir madingiausius kirpimus bei pasitelkiant nepakartojamas linijas ir išskirtinio dizaino elementus. Kolekcijoje naudojami prabangiausi audiniai, tokie kaip Mikado bei Satino šilkas, Organza bei kitos aukščiausios kokybės medžiagos. Tuo pačiu metu derinami nepakartojami Šantiljė nėriniai, bei kristalais siuvinėtas tiulis, kuris, šioje kolekcijoje, yra ant bangos. Populiarusis permatomas tiulis su delikačiais nėriniai ir kristalų aplikacijomis sukuria tatuiruotės efektą ir prisitaiko lyg antra oda. Ši naujoji PRONOVIAS technika bus viena karščiausių tendencijų naujoje kolekcijoje.



Kalbant apie naująją PRONOVIA Atelier kolekciją, kuri bus pristatytą š.m. gegužės 8 dieną, Herve Moreu teigė, jog: “Naujoji Atelier PRONOVIAS kolekcija nustebins Jus dar kartą. Pamatysite visiškai  naujas, radikaliai kitokias linijas. Mes negalime pamiršti, jog PRONOVIAS atstovauja visas moteris, todėl naujoje kolekcijoje bus grynų, konceptualių bei teatrališkų linijų, o taip pat ir nėriniuotų suknelių, kurios tobulai atstovauja PRONOVIAS prekės ženklą. Aš tikiu, jog ši kolekcija bus magiška, kaip ir pati kolekcijos tema: “Once Upon a Time…” (lt. Vieną kartą).

Herveu Moreu, kalbėdamas apie PRONOVIAS taip pat teigė: “Man didelė garbė dirbti su PRONOVIAS , tai prekės ženklas su 50 – ties metų patirtimi ir stulbinančiai nepakartojama istorija. Man pasisekė, jog aš gavau galimybę sukurti išskirtinius produktus ir išskirtinį dizainą, kuris yra parduodamas ir matomas visame pasaulyje. Dizaineriui ar stilistui, nėra nieko vertingiau, kaip dirbti su PRONOVIAS.”



Super modelis Blanca Padilla, kuri vilkės naujosios PRONOVIAS kolekcjos vestuvines sukneles, teigė: “Tai antrasis kartas, kuomet aš vilkiu PRONOVIAS vestuvines sukneles, ir šias sukneles aš dievinu. Jeigu aš kada ištekėsiu, vilkėsiu viena iš suknelių, kurias demonstruoju šią dieną ruošiantis PRONOVIAS kolekcijos pristatymui. Su nėriniais, permatomais tiulio sluoksniais bei šleifu.”

Modelis, kuris demonstruos nepakartojamas PRONOVIAS sukneles, po sėkmingų pasirodymų ant podiumo Paryžiuje, Londone ir Niujorke, sako: “ Modelio darbas toli nuo namų man yra tikras įššūkis. Ši patirtis atveria daugybę durų ir suteikia progą sutikti labai daug žymių žmonių, tačiau, aš ilgiuosi savo žmonių, savo šeimos.”

Pasisekimo ant podiumo sulaukusi Blanca teigia: “Kad būtum sėkmingas modelis, turi pasitikėti savimi, kadangi savo darbe mes matome begales išties talentingų merginų, todėl konkurencija yra labai didelė, o to pasekoje gali jaustis labai nedrąsiai.  Užsakovas turi būti įsitikinęs jog jo pasirinktas modelis turi kažką tokio, ko neturi kitos merginos.”



Šis kolekcijos pristatymas prasidėjo jau savaitės pradžioje, o baigsis gegužes 8 – ąją, kuomet bus pristatyta, ilgai laukta PRONOVIAS Atelier 2016 metų vestuvinių suknelių kolekcija. Pristatymas įvyks “Nacional d’Art de Catalunya” muziejuje. Balnca Padilla, Irina Shayk, Constance Jablonski, Romee Strijd ir Cindy Bruna, o taip pat ir kiti tarptautiniai super modeliai, bus dalis nepakartojamo pasirodymo, kur žiūrovai galės mėgautis gyvai transliuojamu mados įvykių, apie kurį kalba visas pasaulis.

Apie Herve Moreau
Herve Moreau dirbo su tokiai prekių ženklais kaip Jean – Louis Scherre, kur jis buvo atsakingas už moterų, vyrų, nuotakų, apatinių ir aksesuarų kolekcijas net 16 metų (1993 – 20009). 2013 metais Moreau pradėjo dirbti kūrybos direktoriumi PRONOVIAS su 60 geriausių profesionalų komanda. Nuo tada Herve Moreau dirba su naujausiomis vestuvinių suknelių kolekcijomis, pridėdamas savo išskirtinį stilių bei patirtį, taip kartu išlaikydamas prekės ženklo unikalumą.



Nepakartojamą Atelier PRONOVIAS pasirodymą galėsite stebėti gyvai www.pronovias.com puslapyje, gegužės 8 dieną, 20:30 val.


PRONOVIAS vestuvinių suknelių kolekcijas galite pamatyti čia:http://nuotaka.com/vestuvines-sukneles/vestuvines-sukneles-pronovias.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą