2015 m. gegužės 23 d., šeštadienis

PRONOVIAS KNYGA "50 YEARS DRESSING DREAMS"!

“50 years dressing dreams” tai knyga pasakojanti apie vestuvių mados integravimo kūrimą ir PRONOVIAS firmos ir prekės ženklo raidą bei istoriją. Jeigu Jūs esate aistringas PRONOVIAS sekėjas, šią knygą privalote perskaityti!

Knygoje atrasite firmos esmę, dvasią ir istoriją. Knyga suskirstyta į 14 skyrių ir skaitytoją ji nuneš į kelionę po PRONOVIAS pasaulį, šio pasaulio sukūrimą, evoliuciją bei tobulėjimą. Taip pat knygoje atrasite pasakojimus apie skirtingų kultūrų vestuvių papročius, tradicijas ir ritualus. Apie sukneles tapusias ikonomis ir palikusias žymes vestuvių mados isorijoje.

PRONOVIAS tai šeimos firma, kuri savo gyvavimą pradėjo “EL Suizo”. Prestižinę parduotuvę Barselonoje atrado Alberto Palatchi Bienveniste 1922 metai. Ši parduotuvė specializavosi ties nėriniais, siuvinėjimais ir aukštos kokybės šilko audiniais. 1964 metais Alberto Palatchi Ribera prisijungė prie kompanijos, kuri pristatė pirmąją vestuvinių suknelių kolekciją prêt-a-porter Ispanijoje ir taip gimė visame pasaulyje žinomas prekės ženklas PRONOVIAS.

Knygoje Jūs taip pat atrasite ekskliuzyvinės medžiagos kuri niekur nebuvo publikuota, tokios kaip pirmosios fotografijos ar pirmieji katalogai,  kuria PRONOVIAS norėjo pasidalinti per šį auksinį 50 metų jubiliejų.


Knyga parašyta žurnalistės ir mados istorikės Charo Mora ir ji atiduoda duoklę visoms pasaulio nuotakoms.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą