2015 m. gegužės 7 d., ketvirtadienis

10 DALYKŲ, KURIUOS NUOTAKA PRIVALO PASAKYTI SAVO PAMERGĖMS PRIEŠ VESTUVES!

Nesvarbu kiek kartų Jums teko būti pamerge, tačiau kiekvienose vestuvėse vis tenka pasukti galvą dėl tam tikrų dalykų, o nuolat siūsti SMS žinutes nuotakai dėl smulkmenų išties nesinori. Taigi, nuotakos, apsaugokite save nuo pastovios žinučių ir klausimų atakos ir suteikite visą reikalingiausią informaciją savo pamergėms iš anksto! Pateikiame Jums 10 dalykų, kuriuos privalote pasakyti savo pamergėms prieš vestuves.

1.       Įvykių seka.
Paruoškite dienos įvykių maršrutą ir įtraukite į jį viską. Kada ir kur Jūsų pamergės turi atvykti, kokią valandą vestuvių dieną jos turi būti pasiruošusios, kad fotografas galėtų padaryti keletą nuotraukų, su kuo ir kaip jos turi atvažiuoti ir pan. Pasirūpinkite viskuo ir tokiu atveju sutaupysite daug laiko bei nervų.

     2.       Klausimų sąrašas.
Tai Jums padės suvaldyti savo telefono pašto dėžutę ir klausimų laviną. Sudarykite sąrašą klausimų, kurie turėtų rūpėti Jūsų pamergėms vestuvių dieną ir viską smulkiai sudėliokite. Tada tokį sąrašą pateikite savo pamergėms ir vuolia, problema išpręsta.

3.       Maisto situacija.
Jeigu Jūsų nuotakos atvyks anksti ryte, leiskite Joms žinoti ar jos turės galimybę papusryčiauti ar tiesiog užkąsti per priešpiečius pasiruošimo metu. Jeigu ne užsiminkite apie restoraną esantį šalia, kur bus rezervuotas staliukas ir pamergės galės užkąsti.

4.       Kada pamergės galės susitikti su savo poromis.
Jeigu Jūsų pamergės vestuvėse dalyvauja su + 1, leiskite joms žinoti, kada jų poros turėtų atvykti ir su jomis susitikti. Juk mažiausiai norėtumėte, jog Jūsų pasiruošimo metu pamergių vaikinai sukiotūsi aplink ir trikdytų Jūs.

5.       Kas yra Jūsų padėjėjas?
Venkite savo vestuvių dieną nuolat  tikrinti telefoną. Žinoma, kad jame   rasite begalę SMS žinučių su laiškais, o Jūsų elektroninis paštas sprogs nuo klausimų, tačiau visa tai tik papildomas streso faktorius. Atsiribokite nuo to! Pasirūpinkite, kad būtų žmogus, kuris galės atsakyti į visus iškilusius klausimus už Jus.

6.       Sąrašas dalykų, kuriuos pamergės turi turėti su savimi.
Pasakykite savo pamergėms, kad šios turėtų krepšelį su “skubios pagalbos” daikčiukais, jeigu kas atsitiktų. Galbūt tai lūpų dažai, servetėlės, plaukų lakas, atsarginės pėdkelnės ar priemonės makiažui pataisyti. Juk atsarga gėdos ne daro, ar ne?

7.       Atsarginiai batai.
Pasakykite savo pamergėms, kad šios turėtų atsarginę batų porą, kuriuos galės apsiauti jeigu kojos pavargs nuo aukštakulnių. Juk visą dieną vaikščioti su aukštakulniai išties sudėtinga ir skausminga.


8.       Kiek daiktų jos turėtų pasiimti.

Paminėkite savo pamergėms ir tai kiek daiktų jos turėtų pasiimti ir kur tuos daiktus dienos eigoje galės pasidėti.

    9.       Gera nuotaika.
Priminkite pamergėms, kad ši diena gali būti nervinga ir kupina streso, todėl Jums pagelbėtų tai, jog Jūsų pamergės būtų pakilios nuotaikos ir džiaugtūsi kartu su Jumis.


    10.   Jų šokių video.
Nusiūskite savo mėgiamų muzikinių klipų ir leiskite pagal vieną iš klipų, joms parengti savo šokių video. Bus puiki pramoga tiek pamergėms, tiek prisiminimas Jums, kokias šaunias pagalbininkes turėjote.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą