2015 m. rugsėjo 2 d., trečiadienis

TOP 8 PROGINIŲ/VAKARINIŲ SUKNELIŲ TIPAI, KURIE PUIKIAI TIKS VESTUVIŲ ŠVENTEI! 2 DALIS

Pirmoje dalyje (ją galite skaityti čia: http://santasalonas.blogspot.com/2015/09/top-8-proginiuvakariniu-sukneliu-tipai.html) aptarėme 4 pagrindinius proginių/vakarinių suknelių tipus, kurie puikiai tiks vestuvių viešniai. Kalbėjome apie pūstas, princesės stiliaus sukneles, taip pat apie kokteilines sukneles, A linijos bei trumpas progines/vakarines sukneles. Taip pat išsiaiškinome kokių figūrų moterims, kokie proginių.vakarinių suknelių siluetai tinka geriausiai. šiame tekste kalbėsime apie kitus 4 proginių/vakarinių suknelių tipus, kurie puikiai tiks vestuvių vakarėliui.

5. Aukšto juosmens proginės/vakarinės suknelės

Suknelės su paaukštinu liemeniu yra tos suknelės, kurių liemuo baigiasi iš karto po krūtine, ir nesvarbu tai ilga suknelė, ar trumpa. Šis proginių/ vakarinių suknelių siluetas geriausiai tinka moterims, kurių viršutinė kūno dalis yra lieknesnė, o ties juosmeniu ir  klubais platesnė, kadangi šis siluetas puikiai paslepia trūkumus juosmens, bei klubų srityse. Šis siluetas taip pat puikiai tiks labai liesoms moterims, kadangi toks kirpimas suteikia moteriškos figūros bruožų.

6. Tiesaus kirpimo proginė/vakarinė suknelė

Tiesaus silueto proginė/vakarinė suknelė yra vienodo, tiesaus kirpimo iš viršau į apačią, su ribotais išsiplėtimais į šonus, arba kaip tik su susiaurėjančiu sijonu. Tai yra itin klasikinio stiliaus suknelė, todėl tokio silueto proginės/ vakarinės suknelės tiks ir itin formalioms šventėms, ir mažiau formalioms. Tiesaus kirpimo suknelės geriausiai tinka aukštom ir liesoms moterims. Šio silueto proginės suknelės yra itin populiarios iš satino medžiagos, kadangi toks kirpimas ir satino medžiaga tai tobula elegancijos kombinacija.

7. Suknelės “aplink kaklą”

Tokio kirpimo suknelės gali būti ilgos ir trumpos, ties keliais, midi ar maxi, tik šio kirpimo suknelės pasižymi vienu dalyku. Techniškai šios suknelės be rankovių, tačiau jų viršutinė dalis apsivynioja aplink kaklą, arba tiesiog užsiriša nugaroje. Tokio silueto proginės/vakarinės suknelės yra tobulas pasirinkimas vasaros šventėms, kadangi dailiai atidengia pečius ir dalį nugaros. Tačiau, ją puikiai galima pritaikyti ir bet kokiu oru, kadangi šio silueto proginės/vakarinės suknelės puikiai dera su šaliu, ar skraiste. Tokios suknelės pasižymi pakankamai giliomis, V formos iškirptėmis, todėl tokio silueto vakarines/progines sukneles turėtų rinktis moterys, kurios neturi problemų ties krūtine, ar kaklo linija, kadangi tokiu atveju šio kirpimo suknelę vilkėti bus nepatogu.

8. Šifoninės proginės/vakarinės suknelės

Šifoninės proginės/vakarinės suknelės gali būti įvairaus ilgo, tačiau ji bus pagaminta iš lengvo, klostuoto audinio, o pati suknelės dažniausiai būna suraukta ties juosmeniu. Šifoninės suknelės dažnai būna įvairių spalvų, jos yra itin mėgiamos vėsiuoju metų laikų dėl savo lengvo, daugiasluoksniško audinio. Dizaineriai dažniausiai pataria rinktis šifonines sukneles su mažiau “sluoksniuotu” sijonu, kadangi toks sijonas gali Jus paversti itin “pūsta” princese.


Bene svarbiausias dalykas perkant proginę/vakarinę suknelę yra tas, jog reikia surasti aukso viduriuką tarp to kas patogu, ir to kas atitinka šventės aprangos kodą. Pasirinkus labai  aptemptą, arba per plačią suknelę nesijausite patogiai, o to pasekoje ir neatrodysite tobulai. Norint surasti tinkamą suknelę visomis prasmėmis, turite pasikliauti ne tik patarimais, tačiau taip pat ir savo nuojauta. Mintyse įsivaizduokite galutinį variantą kaip atrodysite, priderinkite aksesuarus, bateliu, rankinę – jeigu galutinis rezultatas Jus tenkina, tuomet puiku, Jūs jau žinote ką vilkėsite artėjančios šventės metu.

2 komentarai:

  1. Koks įdomus įrašas. O jau sukneles kerinčios. Kiekviena moteris norėtų pasipuošti tokiomis grožybėmis.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Čia galite paskaityti ir pirmąją straipsnio dalį: http://santasalonas.blogspot.lt/2015/09/top-8-proginiuvakariniu-sukneliu-tipai.html
    Smagaus skaitymo! Džiugu, jog patiko! :)

    AtsakytiPanaikinti