2015 m. rugsėjo 17 d., ketvirtadienis

NAUJA 2016 METŲ PRONOVIAS VESTUVINIŲ SUKNELIŲ KOLEKCIJA!

Ar jau matėte mūsų svetainėje naująją 2016 metų PRONOVIAS vestuvinių suknelių kolekciją? Leiskite mums papasakoti šiek tiek plačiau apie šios magiškos kolekcijos gimimą! 2016 metų kolekcijos pagrindinis veidas yra Olandijos modelis Ymre Stiekama. Šis modelis žinomas iš savo darbų su tokiais prekių ženklais kaip Prada, Dior ir Donna Karan.

ATELIER PRONOVIAS 2016!

Kolekcijos sumanymas yra grindžiamas įsivaizduojama kelione, kurioje galime stebėti visą aukštosios mados kūrybos procesą. ATELIER PRONOVIAS manekenes naudoja tarsi trampliną, kuris padeda įkūnyti ir parodyti pasauliui magiškus vestuvinius apdarus.

Ilgos valandos praleistos prie naujos kolekcijos kūrimo davė neįkainojamų rezultatų. Estetiškos “švarios” linijos, fantastiškos apimties sijonai ir stulbinančios detalės. Kiekvienam suknelės lopinėliui yra suteikiamas asmeninis dėmesys ir priežiūra. O apie kruopštumą ir unikalų rankų darbą nereikia net kalbėti! Kolekcijoje gausu suknelių su fantastiškomis iškirptėmis tiek priekyje, tiek nugaroje, o toks dizainerių sprendimas kiekvienam modeliui suteikia subtilaus seksualumo. Atiduodame duoklę itin rafinuotai optinės iliuzijos technikai, kadangi jos dėka kolekcija spindi nuo kristalais puošto skaidraus tiulio, kuris sukuria antrosios odos efektą, o tai atrodo itin rafinuotai. Šiais metais optinės iliuzijos technika, mados pasaulyje skina laurus ir yra viena karščiausių tendencijų, kurią galime pamatyti daugelio dizainerių darbuose.

Siluetai šioje kolekcijoje yra gan įvairūs, nuo lengvų ir besiplaikstančių, iki tiesių ir itin prigludusių. Naudojami audiniai, kurie yra itin vertinami nuotakų ir pačių dizainerių. Tai krepas, organza, šilkas, medvilnė ir šantilje neriniai, kurie naudojami įvairiomis technikomis ir pritaikomi vis kitokiems modeliams. Nereikia nė sakyti, tačiau nėriniai tvirtai užima savo poziciją šioje kolekcijoje, kartu pristatydami ir alternatyvą – nepakartojamą kristalais dekoruotą tiulį.

Dėmesys detalėms ir galutiniai kūrybos proceso štrichai suteikia kiekvienai suknelei savitą charakterį ir pritaiko ją tam tikram sezonui, o kartu ir pabrėžia tikrąjį prabangos grožį bei esmę. Neužtenka tiesiog sukurti suknelės, ji turi būti išraiškinga, ekspresyvi ir su charakteriu, tik tokia suknelė suras savo šeimininkę.

PRONOVIAS 2016


Aukštosios mados dvasia taip pat įkvėpė ir likusią PRONOVIAS kolekcijos dalį. Audiniai yra pasirinkti taip, kad atspindėtų rafinuotą nuotakos judėjimą, o pati suknelė tiesiog “lietųsi” į šalis. To pasekoje ši kolekcija grįžtą prie klasikinių, nuotakų itin mėgiamų, masyvių tiulio sijonų, kurie yra lengvi it pūkas ir pasiskleidžia į šalis suteikdami nepaprastą masyvumą ir didybę.

Permatomi audiniai šioje kolekcijoje užima taip pat aukštą poziciją. Prigludę kūno spalvos elementai sukuria delikačią optinę iliuziją, o ši technika naudojama su nėriniais ir kristalais dekoruotu tiuliu, pakelia suknelę į aukštesnį lygį. Tokia suknelių dekoravimo technika naudojama pirmą kartą PRONOVIAS kolekcijos kūrime.

Nėriniai parodo savo turtingumą ne tik pačiame suknelių dizaine, tačiau kombinacijoje su gipiūru ir šantilje nėriniais yra sukuriama subtiliausia tekstūra, kuri tiesiog apgaubia nuotaką prabanga. Pagrindinė  šios kolekcijos idėja yra žaidimas su audiniais, jiems suteikiant visai kitokį amplua nei įprasta. Dizaineriai pasitelkę tokią techniką suteikia audiniui kitokį vaidmenį suknelių kūrimo procese.

Mikado šilkas šioje kolekcijoje dirba savo darbą ir yra naudojamas siekiant sukurti daugiau judėjimo, o tuo metu organza atlieka apimties vaidmenį. Šioje kolekcijoje galime pamatyti daugybę suknelių modelių iš organzos, kurių sijonai tiesiog stebina savo apimtimi. Krepas, šiuo atveju, yra kietesnis ir visiškai priglunda prie kūno, taip išryškindamas moteriškas figūras ir pabrėždamas nepakartojamss kūno linijas.

Kalbant apie suknelių siluetus, galime pamatyti naujos versijos undinėlės formos vestuvinių suknelių, kurios yra “švaresnių” linijų ir pasižymi subtilesne apimtimi, tačiau ilgi ir efektingi šleifai neapleidžia savo pozicijų. Naujoji PRONOVIAS kolekcija suteikia nuotakoms galimybę susikurti savo vestuvinę suknelę, kadangi prie suknelių gali būti tvirtinami skirtingi šleifai, kuriuos galima keisti priklausomai nuo padėties. Toks sprendimas leidžia improvizuoti sukuriant skirtingus nuotakos įvaizdžius. Jaunoji oficialioje ceremonijos dalyje gali dėvėti vienokį šleifą, pavyzdžiui labiau konservatyvų, o šventinėje dalyje kitokį, mažiau įpareigojantį ir elegantišką.


Naujausias PRONOVIAS kolekcijos sukneles galite rasti čia: http://nuotaka.com/vestuvines-sukneles/vestuvines-sukneles-pronovias.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą