2015 m. rugsėjo 1 d., antradienis

TOP 8 PROGINIŲ/VAKARINIŲ SUKNELIŲ TIPAI, KURIE PUIKIAI TIKS VESTUVIŲ ŠVENTEI! 1 DALIS

Vestuvės tai svarbi šventė ne tik jauniesiems, tačiau ir jų svečiai turi atrodyti ir elgtis atitinkamai. Tam, kad atrodyti prideramai vestuvių šventėje, reikia pasirinkti ir atitinkamą suknelę. Vestuvių viešnia turėtų apgalvoti savo aprangos pasirinkimą, kadangi tokioje formalioje šventėje reikėtų paisyti tam tikrų taisyklių. Viena svarbiausių taisyklių – pasirinkti tokį drabužį, kuris neužgožtų nuotakos spindesio. Taip pat siūlome pamiršti baltos bei kitų šviesių spalvų apdarus, kurie gali panešėti į jaunosios suknelės spalvą.

Yra begalė nuostabių formalių suknelių, kurios vestuvių viešniai tiks idealiai, o tuo pačiu ir neužgoš jaunosios grožio. Formalios suknelės pasižymi kirpimų, stilių bei spalvų gausa, todėl patinkančią suknelę suras ir mergina, ir moteris. O ką jau kalbėti apie galybę aksesuarų… Papuošalai, rankinės, skrybėlaitės, bateliai ar šalikėliai – visa tai puikiai tiks prie formalios aprangos. Mes Jums norime pristatyti ne tik pagrindinius vakarinių bei proginių suknelių stilius, tačiau taip pat ir pateikti keletą patarimų, kokioms kūno formoms, kokie suknelių siluetai tinka geriausiai!

1. Pūsta/princesės stiliaus suknelė.
Neveltui apie šį suknelės stilių kalbame pačioje pradžioje. Juk šis suknelių siluetas tai klasika ir nepavaldumas laikui. Šio silueto proginės/vakarinės suknelės gali būti ir su petnešėlėmis, ir be jų. Viršutinė tokios suknelės dalis visuomet bus įliemenuota ties krūtine ir liemeniu. Na, o nuo liemens žemyn ši suknelė kris lengvai ir plačiai iki pat žemės. Princesės stiliaus suknelės tinka daugeliui figūros tipų. Tokios suknelės paslepia pilvo, klubų ir kojų sritis. Todėl, jeigu kompleksuojate dėl šių savo kūno vietų – drąsiai galite rinktis šį siluetą. Beje, princesės stiliaus suknelės, tiek vestuvinės, proginės ar vakarinės, suteikia nepakartojamai romantišką įvaizdį!

2. Kokteilinė suknelė.
Koktelinė suknelė gali būti keleto ilgių: iki žemės, ties keliais, arba žemiau kelių, viskas priklauso nuo to, kokio formalumo bus šventė. Žemę siekianti kokteilinė suknelė yra labiausiai formali, na o suknelė ties keliais ir žemiau kelių yra labiau kokteilinės nei formalios. Tiesą sakant, geriausiai kokteilinės suknelės pavadinimą atspindi suknelės, kurių ilgis baigiasi sulig keliais. Labai dažnas moterų pasirinkimas yra trumpa juoda suknelė (“little black dress”) ir ne veltui, kadangi juodos suknelės geriausias klasikos atspindys, o pasirinktas “juodos, mažos suknelės” modelis puikiai išryškina moters figūrą ir dera prie bet kokios spalvos batelių. Kokteilinės suknelės gali būti bet kokių spalvų ir siluetų – nuo labai aptemtų iki A linijos.

3. A linijos proginė/vakarinė suknelė.
A linijos suknelės yra taip pat nepavaldžios laikui, labai populiarios, bei tinka beveik visų figūros tipų moterims. A linijos suknelė nuo klubų žemyn krenta kiek plačiau, taip sudarydama A formą, būtent todėl šis siluetas taip ir vadinasi. Dauguma šio kirpimo suknelių neturi įvairių klosčių ar raukinių, todėl tokių suknelių stilius yra daugiafunkcinis ir tinka visoms progoms. Su tokio silueto progine/vakarine suknele atrodysite ir elegantiškai, ir skoningai.

4. Trumpos proginės/vakarinės suknelės

Trumpos proginės suknelės taip pat yra puikus pasirinkimas formaliems renginiams, kuomet suknelė yra privaloma, bet ypatingo aprangos kodo ir suvaržymų nėra. Su tokio kirpimo suknelėmis yra patogu judėti, o jeigu Jūs einate į vakarėlį, tai bus geriausias pasirinkimas šokiams. Trumpa proginė suknelė taip pat atidengia kojas, todėl jeigu norite pasipuokuoti jomis - rinkitės šio silueto proginę suknelę. Taip pat, nepamirškite jog prie trumpos suknelės dera visų stilių batai ir bateliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą