2016 m. vasario 23 d., antradienis

Vakarinės suknelės - nuoma ir pardavimas!



Dažniausiai vakarinės suknelės yra universalios, tai reiškia, kad tam tikrą vakarinės suknelės modelį Jūs galite dėvėti vestuvėse būdama pamerge, išleistuvių vakarą ar oficialiame vakarėlyje. Kartais šiuolaikinės nuotakos, pavargusios nuo susiformavusių standartų kad nuotakos suknelė turi būti būtinai balta, vestuvėms drąsiai renkasi ne tradicinę baltą, o elegantišką vakarinę suknelę.

Renkantis suknelę tam tikrai progai, nereikia pamiršti aksesuarų. Paprastai tai gali būti maža rankinė, pirštinės, šalis. Šie aksesuarai tai tik maža dalis aprangos tačiau jie turi dilelę reikšmę norint kad Jusų pasirinktas stilius būtų „užbaigtas“. Aksesuarai nebūtinai turi būti vienodo atspalvio su Jūsų pasirinkta vakarine suknele. Jų spalva, gali būti „priešinga“ nei Jūsų vakarinės suknelės, pavyzdžiui puikiai tinka tradicinis derinys juoda-balta. Norint atrodyti ekstravagantiškai, pasirinkite raudonos ir juodos spalvų derinį. Jeigu nusprendėte sužavėti visus savo elegancija ir tyrumu, jums puikiai tiks melsvos ir baltos spalvos derinys.



Jeigu Jus netikėtai pakviečia į pokilį kuriame turite dėvėti suknelę ir neturite laiko vakarinės suknelės paieškai ir pirkimui, puiki išeitis yra vakarinių suknelių nuoma. Vakarinių suknelių nuoma turi nemažai privalumų. Visų pirma, Jums bus pristatyti šiuolaikinės mados tendencijų vakarinių suknelių modeliai. Profesionalus personalas maloniai patars kokios vakarinės suknelės tiktų tam tikrai progai. Taip pat vakarinių suknelių nuomos salonuose Jusų pasirinktai suknelei, salono darbuotojai padės pritaikyti aksesuarus, batelius, papuošalus. Ir žinoma vakarinių suknelių nuomos salonuose Jūs visada galėsite įsigyti jums patikusią suknelę.

Vestuvinių suknelių pardavimas tai puiki galimybė įsigyti suknelę kurią jūs jau dėvėjote ir kuri jums tikrai patiko. Šia galimybe vis dažniau pasinaudoja merginos po to kai dėvėjo išsinuomotą suknelę. Tada jos tiksliai žino ar ši suknelė joms tinka, ar yra patogi dėvėti visą vakarą ir ar maloniai traukia aplinkinių dėmesį.



Apsilankyktie mūsų internetinėje svetainėje ir išsirinkite savo svajonių suknelę: http://nuotaka.com/vakarines-sukneles.html

3 komentarai:

  1. Man labai gražu seksualios sukneles su giliomis iškirptėmis arba įdomiais sukirpimo sprendimais, kur pabrėžiama ar net apnuoginama netikėta kūno dalis (kaip kad paskutinėje nuotraukoje). Tačiau pirkti aš tokių suknelių nesiryžtu, nes išdrįstu apsirengti tik tam tikrose situacijose (na, pvz., mergvakaris ar labai jau prabangus vakaras su dreskodu). Tad visų pirma - kam užkišti savo spintą (juk tą pačią suknelę kažin ar rengsies antrą kartą), o antra - kam leisti pinigus. Todėl nuoma, sakyčiau, - toks viduriukas - užėjus drąsiam įkvėpimui, gali pasirinkti atviresnę, o mokėti milijonų, kuie sažinę vėliau dėl stovėjimo spintoj graužtų, už ją nereiks.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Taip, Lina, iš dalies esate teisi. Kiekviena mūsų pasirenka ar suknelę norime įsigyti ar tiesiog išsinuomoti. Suknelės nuoma yra puikus sprendimas, ypatingai,jeigu dvejojate ar tą suknelę vilkėsite dar kartą. Sukneles nuomojantis, o ne perkant, galite susikurti kiekvieną kartą vis skirtingą įvaizdį (drąsų, seksualų, subtilų, elegantišką, žaismingą ir pan.) ir nereikia tos pačios suknelės dėvėti vėl ir vėl. Kiekvienai progai galite pasirinkti tokią suknelę kokios reikalauja to vakaro/šventės tema, o galbūt ir nuotaika. Mūsų salono klientės taip pat dažnai pasisako UŽ suknelių nuomą. Tai puikus būdas suknelės pagalba kiekvieną kartą pabrėžti kitokias savo būdo savybes. :)

    AtsakytiPanaikinti