2015 m. gruodžio 7 d., pirmadienis

Chiara Ferragni PRONOVIAS prekės ženklo ambasadorė!


Šių metų, kovo 23 dieną Barselonoje, Chiara Ferragni buvo išrinkta lyderiaujančios vestuvinių suknelių firmos PRONOVIAS prekės ženklo ambasadore.

Stiliaus ikona Chiara Ferragni yra pirmoji PRONOVIAS projekto “it Bride” nuotaka. Ji dalinasi savo stiliaus patarimais ir kuria skirtingus nuotakos įvaizdžius pasitelkdama Atelier Pronovias 2016 kolekcijos dizainą ir taip įkvepia nuotakas iš viso pasaulio.

Chiara Ferragni kuria skirtingus įvaizdžius derindama naująsias 2016 metų Atelier PRONOVIAS vestuvines sukneles su pasirinktais aksesuarais (švarkais, papuošalais, rankinėmis, batais, plaukų aksesuarais), kurie padeda sukurti galutinį nuotakos įvaizdį, kuris yra fiksuojamas objektyvų. Taip nuotakos gali susipažinti su asmeniniu Chiaros Ferragni stiliumi ir stebėti jos veiklą bei kūrybą viešojoje erdvėje. Chiara Ferragni turi savo tinklaraštį “The Blonde Salad”, kur dalinasi idėjomis, patarimais bei savo gyvenimo akimirkomis su gerbėjais bei visu pasauliu.

Chiara Ferragni yra viena labiausiai sekamų ir įtakingiausių stiliaus ikonų bei mados blogerių visame pasaulyje. Ji gali didžiuotis, kadangi yra vienintelė blogerė įtrauktą į “Forbes” sąrašą, kategoriją “ 30 Under 30”. Ferragni turi 3.4 milijonus sekėjų socialiniame tinkle “Instagram” ir yra viena ieškomiausių moterų tarptautinių mados firmų sferoje.

PRONOVIAS mados grupė ir toliau stiprina savo pozicijas kaip pasaulinio masto lyderis nuotakų sektoriuje ir tai sėkmingai daro metai iš metų. PRONOVIAS kampanija savo verslą pradėjo kaip šeimos firma Barselonoje 1922 metais ir dabar ši firma yra viena iš lyderių visame pasaulyje vestuvinių suknelių sektoriuje. PRONOVIAS kampanija turi 155 parduotuves daugiau nei 105 – iose valstybėse ir daugiau nei 4000 pardavimo taškų.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą