2015 m. lapkričio 18 d., trečiadienis

Turkijos dizaineris TARIK EDIZ!

„Aš esu sužavėtas kaip kūrybos ir technikos integracija įsiliejo į suknelių gamybos procesą“ – Tarik Ediz.

Po koledžo baigimo ir inžinieriaus specialybės įgijimo, garsus Turkijos dizaineris Tarik Ediz sėkmingai sujungė savo matematinius sugebėjimus su jo nepaliaujama meile ir aistra madai. Klausydamas savo širdies ir minčių jis sėkmingai įsiliejo į mados pasaulį dar 1987 metais. Visą savo laiką, aistrą ir energiją jis paskyrė tokių suknelių gamybai, kurios tiesiog išsiskirtų iš minios ir prikaustytų dėmesį.

Kiekviena dizainerio Tarik Ediz suknelė yra kuriama jo studijoje Stambule, o visas gamybos procesas yra stebimas ir prižiūrimas jo paties. Kiekviena suknelė yra gaminama profesionalių siuvimo meistrų, kurie turi aukščiausias kvalifikacijas ir įgūdžius. Unikalus dizainas ir aukščiausios kokybės produkcija padėjo Tarik Ediz iš Stambulo patekti į tarptautinę areną.

Gavus aukščiausius įvertinimus už savo vakarinių suknelių kolekciją, dizaineris Tarik Ediz pradėjo savo nuotakų liniją, pavadinimu Baltoji kolekcija, kuri ir toliau sėkmingai klesti bei plečiasi tarptautinėje rinkoje, taip užkariaudama viso pasaulio nuotakų širdis.

Turkijos dizaineris Tarik Ediz savo kampaniją plėtoja net penkiuose žemynuose ir  daugiau nei 80 šalių. Kampanija dalyvauja įvairiose parodose ir pristatymuose visame pasaulyje ir išdidžiai atstovauja temperamentingą stilių skirtą Tarik Ediz prekės ženklą pamilusioms moterims.
Šio garsaus Turkijos dizainerio vakarinės suknelės jau ir mūsų salone!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą