2015 m. birželio 15 d., pirmadienis

POPULIARIAUSIOS PRONOVIAS FIESTA VAKARINĖS SUKNELĖS!

Visame pasaulyje žinoma, PRONOVIAS firma Ispanijoje, visai neseniai papildė savo vakarinių suknelių kolekciją FIESTA ir įnešė į ją dar daugiau elegancijos, prabangos bei naujovių. Nauji, išskirtiniai modeliai, unikalaus dizaino suknelės, prabangūs audiniai ir subtilios detalės minėtą vakarinių suknelių kolekciją pavertė moterų rojumi! Sodrios spalvos, prigludę siluetai bei unikalūs raštai šiai kolekcijai suteikė nepamainomą moteriškumo bei gracijos prieskonį, kuriam Jūs negalėsite atsispirti.

Pirmiausia norėtumėme Jums pristatyti nakties tamsumo juodas ir sodriai raudonas PRONOVIAS FIESTA vakarines sukneles. Nepriklausomai nuo Jūsų skonio ar šventės tipo pasirinkę vieną šių spalvų Jūs tikrai neprašausite. Šiais metais, šių spalvų suknelės kolekcijoje FIESTA yra išties išskirtinės. Efektingos, siekiančios žemę, su giliomis V formos iškirptėmis ir apnuogintomis nugaromis… Na, o ką jau kalbėti apie spalvų sodrumą ir alsuojančią eleganciją bei prabangą!


PRONOVIAS FIESTA kolekcijoje Jūs rasite skirtingų audinių suknelių, kurios pateisins kiekvienos moters lūkesčius. Kolekcijoje rasite prabangių ir išskirtinių audinių suknelių, pavyzdžiui: tiulio, krepo, permatomo  audinio  ar nėrinių. Jeigu Jūs esate iš tų moterų, kurios dievina nėrinius, šioje kolekcijoje galite rasti sukneles, kurių pagrindą sudaro nėrinių aplikacijos. Jeigu Jums patinka “tatuiruotės” efektas, kuris būna sumaišytas su tiuliu ir nėriniais – rasite ir tokią suknelę. PRONOVIAS FIESTA kolekcija šiais metais itin turtinga iškirtiniais, karščiausių tendencijų modeliais.

Jeigu Jums vienspalvės, populiariausių spalvų suknelės yra pabodusios, arba Jūs tiesiog mėgstate platesnę spalvų paletę bei įvairius raštus, PRONOVIAS FIESTA kolekcija Jums taip pat gali pasiūlyti daugybę pritrenkiančių suknelių. Ryškios spalvos, gėlių motyvai, įvairių formų iškirptės bei išskirtiniai modeliai šią kolekciją paverčiai vasariškai spalvinga ir užburiančia. Jeigu manote, jog tokia spalvinga, ryški ar raštuota suknelė tinka tik tam tikroms, ne oficialioms progoms, Jūs klystate. Minėtos suknelės yra nepakartojamai elegantiškos, siekiančios žemę, iš prabangaus audinio, o taip pat ir itin moteriškos, bei iškirtinio dizaino.



PRONOVIAS FIESTA kolekcija suteiks Jums galimybę atrodyti taip kaip Jūs norite ir būti tokia apie kokią svajojate. Nesvarbu kokią suknelę pasirinksite, ar tai bus klaiskinė juoda, ar viliojančiai raudona, o galbūt gėlėta ar dangiškai mėlyna, mes užtikriname - Jūs atrodysite nepakartojamai!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą