2017 m. balandžio 21 d., penktadienis

Niujorkas pasitiko 2018 - tųjų metų Atelier PRONOVIAS vestuvinių suknelių prieš-kolekciją

Dar visai neseniai, kovo 8 –tąją ą PRONOVIAS parduotuvėje/salone Niujorke buvo pristatyta ateinančių, 2018 – tųjų metų, Atelier PRONOVIAS vestuvinių suknelių prieš-kolekcija. Naujos prieš-kolekcijos pristatymui buvo surengtas intymus šou, kuriame dalyvavo spaudos atstovai, žurnalistai, tinklaraštininkai ir, žinoma, būsimos nuotakos.


Po to, kuomet visa, šeštąjame aukšte esanti PRONOVIAS parduotuvė buvo paversta tikru podiumu ir modeliai buvo pasiruošę pristatyti 20 vestuvinių suknelių, sekė plaukų ir makiažo laikas. PRONOVIAS dirba su profesionalia makiažo komanda, kuriai vadovauja Marina Christine ir Kelly Tomasso plaukų meistre. Po valandos laiko ir pasiruošimo darbų, pristatymo svečiai jau rinkosi į prabangų PRONOVIAS saloną ir ruošėsi prieš-kolekcijos pristatymui. Renginyje dalyvavo tokių žurnalų ir tinklaraščių autoriai bei redaktoriai kaip Martha Stewart Weddings, The Knot, BRIDES, Harper’s Bazar ir kiti.


Renginyje taip pat apsilankė ir daugybė mados ir stiliaus blogerių iš Style Me Pretty, Aisle Society ir Safa Srour. Daugelis apsilankiųsiųjų prieš-kolekcijos pristatymą transliavo gyvai savo socialiniuose tinkluose, tinklaraščiuose ar svetainėse, įskaitant ir Facebook puslapius ar Youtube kanalus. 


20 vestuvinių suknelių iš naujosios 2018 - tųjų metų Atelier PRONOVIAS prieš-kolekcijos tiesiog sklendė podiumu ir žavėjo visą auditoriją. Naujovės ir inovacijos vestuvinių madų industrijoje, nauji tendencingi dizainai, tokie kaip netikėti sprendimai suknelių nugaroje, neįprasti kristalų siūviniai bei aplikacijos ir naujos audinių kombinacijos, išties stebino ir džiugino pristatymo svečius.

Įspūdingi dizaino sprendimai suknelių nugaroje



Daugybė spindėjimo


Madingos audinių kombinacijos



Ir, žinoma, viena karščiausių 2018 – tųjų metų pavasario tendencijų off-the-shoulders



Nors Atelier PRONOVIAS 2018 - tųjų metų prieš-kolekcijos pristatymas Niujorke buvo išties didelis žingsnis, PRONOVIAS komanda tuo tikrai neapsiribojo ir pristatė naująją kolekciją Europoje.

MILANAS

Kovo 1 -ąją dieną naujoji Atelier PRONOVIAS 2018 - tųjų metų prieš-kolekcija buvo pristatyta ir Milane įsikūrusiame PRONOVIAS salone. Kolekcijos pristatyme dalyvavo žymiausi Italijos spaudos atstovai, žurnalistai ir tinklaraštininkai, kurie naujus dizainus norėjo pamatyti iš arčiau. Prieš pat tradicinę Spaudos dieną, šis prieš-kolekcijos pristatymas į kurį buvo sukviestas gausus būrys redaktorių, blogerių ir žurnalistų, buvo sutiktas ypač šiltai ir maloniai.


LONDONAS

Kovo 8 - tąją, trečiadienį Spaudos diena taip pat buvo surengta ir Londone, New Bond gatvėje esančiame PRONOVIAS salone. Tai buvo pirmas kartas kuomet PRONOVIAS surengė kolekcijos pristatymą būtent ten ir tai buvo ypač sėkmingas sprendimas, kadangi renginyje apsilankė daugybė Anglijos tinklaraštininkų ir redaktorių.


Naujoji 2018-tųjų metų Atelier PRONOVIAS kolekcija jau netrukus pasirodys ir SANTA salone. Na o naujus modelius jau dabar galite pamatyti čia:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą