2016 m. gegužės 20 d., penktadienis

Alberto Palatchi, PRONOVIAS Prezidentui, buvo įteiktas aukso medalis už nuopelnus darbe


2016 – ųjų metų, Gegužės 6 dieną, Barselonoje, PRONOVIAS Prezidentas Alberto Palatchi gavo aukso medalį už darbo nuopelnus iš Ministrų Tarybos. Įteikimo ceremonija įvyko gegužės 6 – tosios rytą Moncloa rūmuose, Madride. Apdovanojimas buvo pristatytas ir įteiktas paties Ispanijos Ministro pirmininko  Mariano Rajoy. Ceremonijoje taip pat dalyvavo Ispanijos vyriausybės vice Prezidentas Soraya Saenz de Santamaria bei darbo ir socialinės apsaugos ministras Fatima Banez. Šiuo apdovanojimu buvo pripažinti PRONOVIAS Prezidento nuopelnai už pavyzdinį elgesį.

Po apdovanojimo įteikimo ceremonijos, Alberto Palatchi, lyderiaujančios tarptautinės vestuvinių suknelių firmos Prezidentas kalbėjo: “Man, kaip verslininkui, gauti šį aukso medalį už nuopelnus darbe yra didžiausia garbė, kokios tik galėjau tikėtis. Aš noriu šia džiugia akimirka pasidalinti su visais žmonėmis, kurie yra PRONOVIAS komandos dalis, su žmonėmis, kurie kiekvieną dieną įdeda savo talentą ir pastangas į darbą, kurį jie atlieka. Tai yra neįkainojama ir būtent tai atstovauja mūsų misiją”.

Su tokiu pat entuziazmu p. Palatchi pridėjo: “Šį apdovanojimą skiriu savo žmonai Susana’i už jos besąlygišką paramą ir dosnumą per visus šiuos metus. Dėka šios paramos, aš galėjau įgyvendinti viską ką norėjau dėl savo kompanijos ir savo šalies, ir būtent dėl to aš esu šiandiena pagerbtas”.

Aukso medalis už nuopelnus darbe (Gold Medal for Merit at Work) yra civilinis apdovanojimas, kuriuo yra pripažįstami pavyzdinio elegesio nuopelnai naudingi visuomenei.  Šis apdovanojimas yra skiriamas asmenims, pasižymėjusiems išskirtiniais darbais, lojaliu pareigų vykdymu ir pavyzdiniu įnašu į visuomenės gerovę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą